PUBLICITAT

Concert des del balcó de casa

L’artista Isthar Ruiz es va inspirar de cantants d’arreu del món que oferien concerts a les xarxes

Per Alexandra Baulina

Arran de les mesures preventives que tanquen escoles i comerços, una gran part dels ciutadans del país i d’arreu del món es troben a casa i és el moment de trobar alternatives per a passar el temps sol, amb parella o en família. En aquest sentit, l’artista Isthar Ruiz, que es dedica a oferir concerts locals, tant a nivell privat com a nivell públic al grup Think Twice, es va inspirar de les idees que van començar a practicar altres artistes a les xarxes socials i al Youtube, on oferien concerts en línia. Va decidir, amb l’ajuda de la seva parella, instal·lar l’equip de música, un micròfon i un altaveu per fer un concert des del balcó a la terrassa del seu pis, a la parròquia d’Encamp. 

Va preguntar d’aquesta manera, què és el que la gent volia escoltar per així oferir-los la musica directe al seu balcó i també a l’Instagram. El concert va ser un èxit tant pels veïns que es deixaven entreveure als balcons com a través del directe. Ruiz explica que és un dels concerts a l‘Instagram que va replegar més gent i «vaig rebre un munt de missatges, tant en privat com en xarxes socials donant les gràcies i demanant quan repetiria». Per tant, l’artista ja té pensat tornar a fer un nou concert quan « deixi de ploure ». 

Aquest cop, els temes que van sonar van ser Resistiré, de Dúo Dinámico; The Rhythm of the Night, de Corona; Locked out of heaven, de Bruno Mars; I want to break free, de Queen, Sale el sol, de Shakira i finalment a l’aplaudiment que va tenir lloc als balcons va cantar Imagine de John Lennon.

La Isthar Ruiz es dedica a oferir concerts locals i a vegades fan un duet, toquen als locals amb guitarra i veu, i d’altres fan un trio, un quartet, depenent de les exigències del guió.

En aquest sentit, el ventall de propostes musicals i culturals són molt variades i continuen creixent des de que la gent ha de quedar-se a casa per les mesures preses per l’executiu del seu respectiu país. Els artistes arreu del món es continuen mobilitzant, a dia d’avui, fortament per a oferir el seu talent en línia, és el cas d’Espanya, amb l’oferta de concerts que fan part del Cuarentena Fest, un festival en línia que proposa una programació fins al 27 de març amb propostes musicals de les 19 fins a les 23 hores. Per exemple, demà dimarts 17 de març tindrà lloc a les 19 hores Penélope, a les 20 hores Valdivia, a les 21 hores Casero i a les 21 hores Alien Tango. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT