PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El CV Encamp es podria salvar amb la suspensió de la lliga

La federació espanyola decidirà donar per acabada la competició, fet que podria evitar el descens dels andorrans

Per El Periòdic

El CV Encamp.
El CV Encamp. | CV Encamp

Tot i que no hi ha confirmació oficial per part de la Reial Federació Espanyola de Voleibol (RFEVB), tot apunta que s’acabarà suspenent la competició a causa de la crisi sanitària generada pel Covid-19 i de fet, alguns clubs de les principals lligues nacionals ja han començat a rescindir els contractes als seus jugadors i entrenadors. 

Per tant, l’entitat donarà per finalitzada totes les competicions, entre elles, la Primera Divisió masculina, on milita el CV Encamp, que ocupa la penúltima posició, amb quinze punts però encara amb opcions de salvar-se si venç en els dos últims partits. Cal recordar que en un primer moment, s’havia decidit que les competicions estatals s’ajornaven fins al 4 d’abril, però vista la situació alarmant actual, decidiran acabar amb aquest escenari d’incertesa. 

Això implicaria que un descens del CV Encamp seria injust, perquè encara té opcions de salvar-se, de manera que una opció de les entitats seria ampliar el nombre de participants en la categoria el curs que ve, tal com s’està estudiant a altres lligues d’altres esports.

PUBLICITAT
PUBLICITAT