PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Vuit aïllats a l'hospital per possible coronavirus

35 alumnes de l'Escola andorrana de Batxillerat estan confinats al seu domicili i un grup de 44 persones que va venir amb un turista madrileny que està a l'espera de resultats es troben confinats en dos hotels

Per Enric Revuelta

El SAAS ha informat aquest matí que vuit persones es troben aïllades a l'hospital pendents del diagnòstic per coronavirus. Tres persones més estan confinades al domicili també a l'espera de les proves per Covid-19. Entre els ingressats a l'hospital hi ha un turista de Madrid, un dels principals focus de transmissió a l'estat espanyol, a l'espera dels resultats.

En aquest sentit, Salut ha activat els protocols per aïllar un grup de 44 persones que es troben repartides en dos hotels del Principat i que viatjaven en un bus amb aquest visitant madrileny. Cap d'ells presenta símptomes i se'ls fa un seguiment del seu estat de salut. 

Benazet, també ha explicat que 35 alumnes de l'Escola Andorrana de Batxillerat es troben en observació i aïllats a casa perquè podrien haver tingut un contacte amb la mestre del centre, que hauria sigut qui hauria pogut transmetre el virus del Covid-19 a la seva mare, de 87 anys, que ha donat positiu. Cap dels alumnes, però, té símptomes. Benazet ha explicat que es va decidir tancar les escoles per motius epidemiològics i perquè es vol evitar que els nens siguin un vector de transmissió comunitària cap a la resta de col·lectius.

També hi ha 14 professionals de la salut en confinament domiciliari perquè haurien estat en contacte amb la pacient. Tots ells tampoc tenen símptomes.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT