PUBLICITAT

Creix el nombre global de persones que busquen feina

Augmenta, per altra banda, el nombre d’assalariats del sector de la construcció

Per El Periòdic

Servei d’ocupació
Servei d’ocupació | Maricel Blanch

Segons va publicar el Departament d’Estadística, les dades mensuals del Servei d’Ocupació determinen que l’últim dia del mes de febrer de 2020, 442 persones buscaven feina a Andorra.


Aquesta xifra suposa una variació del 3,5% positiu respecte el gener. En aquest sentit, els demandants en recerca han augmentat en 15 persones. En comparació al mateix mes de l’any anterior, han augmentat en 18 persones. 


Per altra banda, el nombre total de llocs de treball oferts a final de mes de febrer de 2020 era de 964, 95 menys que el mes anterior. En comparació amb el mes de febrer del 2019, la variació és del 5,0% positiu: 46 llocs més de feina. 

Assalariats

El Departament d’Estadística també va publicar, ahir, les dades referents a les persones assalariades al país el desembre del 2019. En aquest sentit, el total d’assalariats era de 43.276 persones, xifra que representa una variació del 2,7% positiu respecte el mateix mes de l’any 2018. Els assalariats han augmentat, sobretot, als sectors de la construcció i de les activitats immobiliàries i serveis empresarials. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT