PUBLICITAT

Jover titlla de partidistes les declaracions de Gili

Asegura que Escaldes no ha fet cap proposta ferma per a l’ubicació del Cirque

Per Tatiana Navarro

L’aparcament on s’ubicarà el Cirque du Soleil.
L’aparcament on s’ubicarà el Cirque du Soleil.

La queixa de la cònsol major d’Escaldes-Engordany, Rosa Gili, sobre la nova ubicació del Cirque du Soleil a l’aparcament de l’antiga plaça de Braus d’Andorra la Vella respon per al ministre portaveu, Eric Jover, «a un cert interès per part seva». Gili va assegurar que, en tant que Escaldes també és una parròquia central, se l’estava obviant en detriment d’Andorra la Vella a l’hora de programar esdeveniments culturals, tot lamentant que la ubicació definitiva de l’espectacle no fos l’aparcament Valira. 
El ministre portaveu va recordar durant la roda de premsa posterior al Consell de Ministres que «el Cirque du Soleil sempre s’ha desenvolupat a Andorra la Vella».  Enguany l’espectacle no es podrà dur a terme a l’aparcament del Parc Central, com si s’ha fet en les passades set edicions, per decisió del comú de la capital, que no volia tornar a no tenir disponibles les places d’aparcament durant tot un mes. 
Amb tot, Jover va lloar la voluntat de la cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, que «ha estat [la cònsol] més proactiva en aportar solucions sense cost per a l’Administració». 
No ha estat així, assegura, per part del comú escaldenc, del qual «no tenim una oferta ferma». En aquest sentit, el ministre portaveu va assegurar que «les propostes que ens puguin arribar des d’Escaldes-Engordany evidentment que les escoltarem». 
La setmana passada, la Ministra de Turisme, Verònica Canals, va anunciar que l’aparcament de davant de l’edifici administratiu de Govern serà la nova seu de l’esdeveniment durant els pròxims dos anys.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT