PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Andorra Telecom oferirà noves tarifes de prepagament mòbil

Els titulars gaudiran de dades per connectar-se a internet

Per El Periòdic

Oficina comercial d’Andorra Telecom
Oficina comercial d’Andorra Telecom | Maricel Blanch

Andorra Telecom introduirà una nova oferta de prepagament mòbil amb preus més ajustats, més prestacions i més comoditat pels usuaris del servei a partir del 17 de març. El portaveu de la companyia, Carles Casadevall, va explicar ahir en una roda de premsa que la mesura s’adapta als nous temps i a les necessitats que tenen els 16 mil clients que tenen contractades amb ells tarifes de prepagament mòbil en l’actualitat. A més, va anunciar que tots els titulars d’aquest servei gaudiran d’un GB de dades gratuït aquest primer mes que s’inaugurin les noves tarifes.

Fins ara, Andorra Telecom comptava amb una oferta que gairebé no s’havia modificat des de principis dels anys 2000, segons ha afirmat Casadevall. Ara, ofertarà dos nous tipus de tarifes: la S i la M, que que se sumaran a la ja existent, tarifa per consum.

Els usuaris que optin per la nova tarifa S disposaran d’un GB d’Internet i 20 minuts de trucades nacionals per 9 euros mensuals. En canvi, contractant la tarifa M gaudiran de tres GB de dades i 60 minuts de trucades nacionals. Des d’Andorra Telecom van emfatitzar en què aquestes recàrregues podràn ser a partir de 5 euros, permetran un consum superior i tindran també més temps de validesa. 

A les novetats també s’hi suma un nou model de gestió 100% digital que farà possible que el client s’autogestioni el servei. Amb aquest benefici, Telecom espera arribar als turistes i visitants habituals al Principat que tenen mancances per part del seu operador.  Així, els usuaris podràn contractar el servei inclús, abans d’entrar a Andorra.

PUBLICITAT
PUBLICITAT