PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

‘Vicky’ Jiménez debuta amb victòria com a professional

Avui s’estrena en individual després de superar la primera ronda en dobles

Per Albert Ortega

Tsygourova, Gabriela, Jiménez i Linda abans del duel d’ahir.
Tsygourova, Gabriela, Jiménez i Linda abans del duel d’ahir. | Open d\'Amiens

La jove tenista andorrana, Vicky Jiménez, va debutar ahir amb victòria a l’Open d’Amiens en categoria de dobles per segellar el seu primer triomf al circuit professional. D’aquesta manera, l’esportista tricolor i la seva parella, la txeca Linda Fruhvirtova, van derrotar a la dupla formada per Katerina Tsygourova i Aruna Gabriela en dos sets (6-7 i 3-6) per accedir als quarts de final del torneig, on s’enfrontaran a les italianes Federica di Sarra i Camilla Rosatello.

En aquesta línia, el pare i entrenador de Vicky Jiménez, Joan Jiménez, va valorar el debut de la jugadora del Principat «al principi estaven una mica nervioses perquè no havien jugat juntes i no es coneixen, però després han aconseguit capgirar la dinàmica del partit». Així, Jiménez va afegir que «l’he vist bé de confiança i ha acabat jugant bé. Tant de bo demà demostri la mateixa tranquil·litat, està entrenant a un molt bon nivell».

Debut en individual

Pel que fa a la categoria individual, avui Vicky Jiménez haurà de superar en primera ronda a la seva rival en dobles, la transalpina Federica di Sarra. Per tant i tal com permet el torneig en terres franceses, l’actual guanyadora de l’Open d’Austràlia júnior amb 14 anys, disputarà avui tant els quarts de final en categoria dobles com el partit individual.

Per últim, cal puntualitzar que d’aconseguir el triomf en solitari, Vicky s’emborsaria 2.000 dòlars, mentre que de fer-ho en dobles, s’emportaria 350 en el seu primer certamen professional.
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT