PUBLICITAT

Rosa Gili critica la nova seu del Cirque du Soleil

La cònsol major envia una carta al Govern per demanar explicacions

Per El Periòdic

La cònsol major d’Escaldes-Engordany, Rosa Gili.
La cònsol major d’Escaldes-Engordany, Rosa Gili. | MARICEL BLANCH

La decisió de traslladar l’escenari del Cirque du Soleil aquest estiu a l’aparcament de l’antiga plaça de Braus i no a l’aparcament Valira, a tocar de la Dama de Gel, no ha agradat al comú escaldenc, que veu com gran part dels esdeveniments importants s’acaben duent a terme a la capital. Així ho va explicar la cònsol major d’Escaldes-Engordany, Rosa Gili, ahir a RNA, afirmant que no entén «aquest canvi d’ubicació d’última hora» i esperant que «no estigui tancat». 
Així, Gili va avançar l’enviament d’una carta al ministeri de Turisme per queixar-se sobre el canvi d’ubicació, donat que, en els darrers anys, els actes de major importància s’han dut a terme a Andorra la Vella, posant per exemple la Cimera 

HABITATGE

La cònsol major d’Escaldes-Engordany va tornar a posar sobre la taula la necessitat d’accedir a la llei de creació de l’institut de l’habitatge. «Els comuns també tenim potestat legislativa», va recordar, tot defensant que «ho volíem mirar i treballar conjuntament de manera constructiva». En aquest sentit, va avançar la proposta de crear una borsa d’habitatges, descartant a la possibilitat de cedir terrenys a l’Executiu per fer pisos socials a un preu raonable.

CLOT D’EMPRIVAT

Respecte a la reforma del POUPEE de l’anterior consolat, liderat per Trini Marin, on es van aprovar la construcció de torres, Gili va dir que es trobaven treballant per reorganitzar l’espai, mantenint els espais verds actuals. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT