PUBLICITAT

Suspès el Congrés de Turisme de Neu i Muntanya

Per El Periòdic

Presentació del Congrés Mundial de Turisme de Neu i de Muntanya amb la ministra de Turisme, Verònica Canals
Presentació del Congrés Mundial de Turisme de Neu i de Muntanya amb la ministra de Turisme, Verònica Canals | MARICEL BLANCH

El Govern ha decidit suspendre el Congrés de Turisme de Neu i Muntanya, que estava previst que comencés demà i s'allargués fins divendres. La causa ha estat la dificultat dels participants de poder assistir-hi, degut a les restriccions que apliquen tan els països d'origen com les empreses que representaven.

La ministra de Turisme, Verònica Canals, ha informat de la decisió sobre la suspensió del congrés per les restriccions de viatges de molts països i d'organitzacions que han estat augmentant en les últimes hores, i que han provocat que un creixent nombre de participants i ponents hagin informat de la impossibilitat d'unir-se a aquest esdeveniment. El director executiu de l'OMT, Manuel Butler, ha compartit aquesta decisió presa conjuntament per part de l'organització del congrés, el Ministeri de Turisme, l'OMT i el Comú de Canillo en representació de tots els comuns, i ha afegit que la situació conjuntural ha de tenir una resposta coherent i mesurada per assegurar la segurett de les persones.

Seguirà ampliació

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT