PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Companyia És Grata realitzarà ‘Nues’ a Encamp

Es representarà el 26 de març i les entrades són a la venda des d’avui

Per El Periòdic

Les tres actrius que participen a l’obra.
Les tres actrius que participen a l’obra. | El Periòdic

L’ obra Nues continua ocupant escenaris tant dins com fora del Principat. El 26 de març es podrà veure a la sala de festes del Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp a les 21.30 hores. Les entrades per a la representació es poden comprar des d’avui mateix. 

La Companyia És Grata representa aquesta comèdia, que està protagonitzada per Isa Rivero, Elisenda Palomares, Rosa Porqueres i Joan Sans. Aquesta producció compta amb una barreja del cinema, l’èxit, les relacions de parella i els diferents punts de vista de com veure la realitat. Tot comença amb el procés creatiu d’un llargmetratge i a partir d’aquí es desenvolupa tota la trama. El director de l’obra, Juanma Casero, assenyalava que «és la història d’un director de cinema que està a punt de rodar la seva segona pel·lícula, després que la primera fos una veritable obra mestra. En el moment previ al rodatge es troba amb les tres dones de la seva vida: la protagonista, la guionista i la productora, i tot això genera un embolic entre tots els personatges». És una comèdia on s’hi troben girs i en la qual els protagonistes van afrontant diverses situacions.

Les entrades es posen a la venda a partir d’avui a un preu de 12 euros i es poden adquirir a través de la web de la corporació www.comuencamp.ad. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT