PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

‘Tres dies i una vida’, al Club de lectura del Pas de la Casa

L’autor, Pierre Lemaitre, és un dels referents del gènere del ‘thriller’

Per El Periòdic

Portada del llibre.
Portada del llibre. | El Periòdic

La Biblioteca Comunal del Pas de la Casa acull avui una nova cita del Club de lectura de l’entitat. L’obra escollida per a treballar-la i debatre-la és Tres dies i una vida de l’escriptor francès Pierre Lemaitre, considerat un dels mestres del thriller. S’iniciarà a les 18.00 hores.

Aquesta és una novel·la negra que s’endinsa en la mirada i la ment d’un jove de dotze anys que en un moment d’ira és capaç de matar a un noi de sis. La primera part es concentra en tres dies que marcaran la vida d’Antoine Courtin, el protagonista de l’obra, qui després de veure com el veí és capaç de matar el seu gos ferit, embogeix pel que veu i dies després ataca i mata a Rémi Desmendt, el fill del veí. Antoine, atabalat davant del crim que acaba de cometre, intenta amagar el cadàver endinsant-se al bosc. 

L’entrada al Club de lectura és lliure i està dirigit a majors de 16 anys. Aquesta és una de les diverses activitats que organitzen des del centre de la localitat encampadana per fomentar la lectura, tant entre els joves com en la resta de persones, dirigit a totes les edats. La intenció és que els més menuts adquireixin l’hàbit de llegir, i els adults que no el perdin, o que el comencin si anteriorment no el tenien. També és una oportunitat per conèixer a autors i gèneres, a més d’establir relacions entre els residents del Pas de la Casa, desenvolupant un teixit social a la vila. També es realitzen xerrades literàries i temàtiques, exposicions, tallers i concursos.

PUBLICITAT
PUBLICITAT