PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

‘Vicky’ Jiménez puja al primer lloc del rànguing ITF sub-18

Suma 1971 punts després d’adjudicar-se l’Open d’Austràlia júnior i avui debuta al circuit professional

Per Albert Ortega

La tenista celebra l’Open d’Austràlia júnior.
La tenista celebra l’Open d’Austràlia júnior. | Open d\'Austràlia

Vicky Jiménez debutarà avui al circuit professional de l’Open d’Amiens en categoria de dobles de la mà de Linda Fruhvirtova. En la seva estrena en la màxima categoria, la parella formada per l’andorrana i la txeca haurà de superar en primera ronda a la parella rival: Katerina Tsygourova i Aruna Gabriela Vasilescu.

D’aquesta manera, Vicky s’enfrontarà al primer repte en el seu camí cap al professionalisme després de conèixer que ja ocupa el primer lloc del món en el rànquing ITF júnior amb 1971 punts en guanyar l’Open d’Austràlia. A més d’en categoria doble, també participarà a la competició francesa en categoria individual.

Terreny propici

En aquest sentit, cal recordar que el torneig es disputa en la superfície preferida de la perla esportiva: la terra batuda. Tanmateix, el guanyador del certamen s’emportarà un premi en metàl·lic que ascendeix fins als 15.000 euros i que, en cas d’aconseguir-ho, significaria una injecció econòmica i moral molt important per la tricolor.

D’altra banda, l’esportista del Principat torna a competir després d’un mes d’inactivitat que li ha servit per recuperar forces i preparar de la millor manera possible el torneig d’Amiens. En aquesta línia, Vicky va declarar que «em trobo molt bé i he estat millorant els meus cops. Estic jugant el tenis que sempre he volgut».

Per la seva part, el seu pare i entrenador, Joan Jiménez, va detallar que «vam arribar diumenge a França i ja va entrenar». Sobre l’estat de l’esportista, va respondre que «he notat a Vicky molt bé en l’entrenament que vam fer diumenge i en els dos d’ahir. Tenim moltes ganes de fer-ho bé». H

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT