PUBLICITAT

Andorra i Espanya estrenyen lligams en matèria de cooperació

Volen analitzar un possible conveni entre Actua i ICEX España

Per El Periòdic

33 Trobada entre el ministre Jordi Gallardo i la ministra Reyes Maroto.
33 Trobada entre el ministre Jordi Gallardo i la ministra Reyes Maroto. | SFGA

El ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, es va reunir ahir amb la titular d’Indústria, Comerç i Turisme d’Espanya, Reyes Maroto. En la trobada, an analitzat els acords de col·laboració existents entre els dos països i han compartit la voluntat de seguir avançant en les bones relacions bilaterals, especialment, en qüestions vinculades a la indústria i a les petites i mitjanes empreses.
Els dos ministres van destacar la importància d’impulsar mesures en favor del desenvolupament de polítiques d’innovació i digitalització de les empreses. Un fet que a Andorra se centra en l’acció d’Actua i que a Espanya ocupa a ICEX España Exportación e Inversiones. Ambdós van acordar reforçar l’establiment d’espais conjunts de col·laboracio, segons informa l’ANA.
Pel que fa la política industrial, els dos equips ministerials van emplaçar-se a compartir visions sobre el futur d’aquest sector a escala global, així com el seu impacte en l’àmbit educatiu i de l’ensenyament superior, i com això por repercutir.
Finalment, Gallardo i Maroto van decidir tractar més endavant possibles intercanvis entre les oficines de marques i patents dels dos països.

PUBLICITAT
PUBLICITAT