PUBLICITAT

Les estacions veuen un bon final de temporada gràcies a les nevades

Ordino-Arcalís i Grandvalira guanyen 40cm de neu nova

Per El Periòdic

Pistes d’esquí de Grandvalira
Pistes d’esquí de Grandvalira

Les estacions d’esquí d’Ordino-Arcalís i de Grandvalira han acollit un cap de setmana satisfactori pel que fa a l’estat de les pistes i l’afluència d’esquiadors després de les nevades dels últims dies. Així ho han explicat els responsables de comunicació de les estacions a EL PERIÒDIC.


Les dues estacions coincideixen en el fet que aquesta nevada era molt important per comptar amb neu de qualitat una altra vegada i assegurar un bon final de temporada. Segons han explicat, han guanyat uns 40cm de neu que està en perfecte estat per esquiar amb comoditat.


A Grandvalira s’ha pogut obrir el 100% de les pistes i, segons han destacat, «tot està a ple rendiment». Han afegit que les nevades «ens donen molt optimisme de cara a final de temporada per poder tancar amb neu bona, ja que només queden 50 dies».


A Ordino-Arcalís, en canvi, el dissabte al matí només es va obrir una de les zones de les pistes d’esquí perquè el vent impossibilitava l’obertura dels telecadires. Així i tot, des de l’estació han comentat que el diumenge «va ser un molt bon dia, increïble de neu pols i amb les pistes i les terrasses plenes».

PUBLICITAT
PUBLICITAT