PUBLICITAT

El MoraBanc recupera la sisena pocició de la lliga

L’equip se centra ara en acostumar-se a jugar un partit a la setmana

Per Miquel López-Egea

Clevin Hannah en el partit contra l'UCAM Múrcia.
Clevin Hannah en el partit contra l'UCAM Múrcia. | acb Photo / J. Bernal

Després d’haver guanyat a l’UCAM Múrcia per 72 a 87 i després de tots els resultats del diumenge, el MoraBanc Andorra, amb 13 victòries i deu derrotes, recupera la sisena posició de la Lliga Endesa, fet que els permet mantenir-se en plena lluita per aconseguir classificar-se per als play-off. Així, el MoraBanc va superar a la classificació a un dels seus rivals directes, el València Basket, que va perdre contra l’Herbalife Gran Canària per 87 a 77, encara que el RETAbet Bilbao Basket va fer els deures contra el Monbus Obraodiro, vencent per 99 a 72.

En aquest sentit, Dejan Todorovic, va explicar que «quan es guanya fora de casa és un plus extra» i va recordar que «ara ens hem d’acostumar a la nova dinàmica de jugar un partit a la setmana.» «Ens hem de calmar i esperar a veure què ens diu l’entrenador i a seguir la nostra rutina», destacava el tricolor. A més, va reconèixer que «la derrota d’Herbalife Gran Canària va fer mal» però que «hem recuperat les sensacions». «Estem molt contents», afirmava. Així mateix, va indicar que «cada partit és un matx en si mateix, hem de descansar i calmar-nos, com he dit i mirar de seguir endavant».

També es va manifestar contra la xiulada que va rebre al Palacio de los Deportes de Múrcia: «l’afició ha estat dura, però és el nostre món perquè som professionals. La gent dona suport al seu equip, jo els hi tinc molt afecte però vull deixar clar que la meva ment està a Andorra, no es mereixen estar a on estan i espero que surtin»

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT