PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Moreno signa el 16è lloc al supergegant dels Mundials

Després del top 10 aconseguit dissabte en el descens a Narvik

Per El Periòdic

Cande Moreno a Narvik.
Cande Moreno a Narvik. | FAE

Els Campionats del Món júnior de Narvik (Noruega) segueixen el seu ritme de competició i ahir va tornar a competir Cande Moreno que, una vegada disputat el descens el dia anterior amb el seu top 10, ahir va disputar el supergegant, sent 16a.

L’esquiadora andorrana va tenir una bona posada en cursa, però a la part alta va cometre una errada que li va fer perdre temps i velocitat. Finalment, el seu crono en meta va ser d’1.09,94 minuts, a 1,84 de la guanyadora, l’austríaca Magdalena Egger, que es va imposar amb 1.08,10.

«A la part alta anava bé, però he fet una errada molt gran i he perdut un segon en quatre portes», remarcava Moreno i destacava que vas ser «una llàstima» perquè «a la part alta em notava bé i anava de pressa, però he perdut aquest temps i en el mur de baix ja no portava velocitat i ja no ha sigut suficient».

Per un altre costat, l’estació de Leogang (Àustria) va acollir ahir el segon eslàlom FIS amb Àlex Rius i Xavi Salvadores. Rius va ser 14è amb 1.38,52 minuts, a 2,31 segons del guanyador, l’austríac Dominik Raschner, que es va imposar amb 1.36.21 Així mateix, al Trofeu Viladomat disputat al Pas de la Casa, Xènia Rodríguez va ser tercera en un eslàlom femení que va guanyar l’espanyola Cèlia Abad mentre que en categoria masculina, Robert Solsona va ser tercer en una cursa que va guanyar el francès Lucas Dessandier.

PUBLICITAT
PUBLICITAT