PUBLICITAT

L'encesa dels llums dóna el tret de sortida al Nadal

  • L'acte que aplegarà més gent a la parròquia serà la cavalcada de reis
EL PERIÒDIC
ORDINO

Periodic
La il·luminació nadalenca a la plaça Major d'Ordino, ahir al vespre Foto: ANA / M.T.

L'encesa dels llums de Nadal a càrrec dels cònsols, un acte que va estar amenitzat amb coca i xocolata desfeta, va donar el tret de sortida a les activitats nadalenques d'Ordino, que comencen aquest cap de setmana amb la fira de Santa Llúcia.

El programa compta com cada any amb audicions de l'Escola de Música, del Grup Artístic o de l'Escola de Ballet, a més d'activitats tradicionals com el Caga Tió, el Pare Noel o els Reis. Precisament aquest darrer acte serà el plat fort de la programació, ja que és el que aplega més gent

Tal i com va explicar a l'ANA la consellera de Cultura, Berna Coma, els actes seran molt similars als dels altres anys perquè són els que funcionen i perquè tampoc hi ha pressupost per organitzar noves propostes. Els cònsols van encendre l'enllumenat amb un acte simbòlic a la plaça Major, envoltats dels infants de la ludoescola. Els punts més emblemàtics són l'església i el jardí de Casa Rossell, amb figures de cérvol i un altre element decoratiu que representa les set parròquies. Pel que fa a les activitats de Nadal, destaquen les actuacions del Grup Artístic d'Ordino l'11 de desembre, de la Coral Casamanya el 19 de desembre, el festival de Ballet el 20 de desembre i la cantada de nadales del 2 de gener.

Coma va indicar que s'espera molta participació a les activitats pel seu caire tradicional i pel fet d'estar molt enfocades a famílies i a infants. L'acte més multitudinari serà la cavalcada dels Reis, tot i que també s'espera molta afluència en els actes del Caga Tió i del Pare Noel.


Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT