PUBLICITAT

Andorra la Vella

Un ferit molt greu en caure a la via ferrada de Sant Vicenç d’Enclar

El rescat va requerir la intervenció d’un helicòpter i l’equip del GRM

Per El Periòdic

Moment del rescat de l’escalador ferit.
Moment del rescat de l’escalador ferit. | M.R.A.

Un escalador de 33 anys va patir un greu accident ahir a la tarda a la via ferrada de Sant Vicenç d’Enclar, a Santa Coloma, i es troba en un estat molt greu.

Segons els Bombers d’Andorra, el cos va rebre l’avís a les 17.39 hores sobre la precipitació d’una persona al principi de la via, motiu pel qual van mobilitzar als agents del Grup de Rescat de Muntanya (GRM) i a un bomber sanitari. El rescat va ser complicat per les condicions climatològiques que es produïen a la zona, degut al temporal de neu que queia en aquells moments. Finalment, es va poder evacuar al ferit mitjançant l’actuació d’un helicòpter. La víctima va ser traslladada directament a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell, on va ingressar a l‘UCI amb un politraumatisme i pronòstic molt greu, situació que feia perillar la seva vida. 

Es desconeixen els fets pels quals es va produir l’accident, a l’espera que la Policia faci els treballs d’investigació i l’anàlisi corresponents dels fets. 

Al tancament d’aquesta edició, s’estava a l’expectativa de com evolucionava el pacient per decidir si aquest es traslladava a algun hospital de referència de França o Espanya.

PUBLICITAT
PUBLICITAT