PUBLICITAT

S’habilita un pas alternatiu a la carretera de Fontaneda

El Govern i el Comú de Sant Julià treballen en el manteniment de la via

Tram alternatiu a la carretera de Fontaneda
Tram alternatiu a la carretera de Fontaneda

Ahir van finalitzar les obres per habilitar un pas segur i alternatiu a la carretera de Fontaneda, concretament al punt quilomètric 5’6, a la parròquia de Sant Julià de Lòria. 


Els treballs es van dur a terme de manera urgent per garantir la seguretat dels conductors i des del Govern van treballar en consonància amb la corporació laurediana.El tram que s’ha habilitat com a alternatiu passa per la zona que van considerar més estable al costat de la muntanya i a tocar de la carretera actual, en un espai que presenta bona visibilitat. Fa uns 80 metres de llargada i 4 metres d’amplada. El Govern informava també que la densitat de trànsit a aquell punt sol ser feble durant tot el dia. 


Tot i que la titularitat de la via és del Comú de Sant Julià de Lòria, l’Executiu és qui es cuida del seu manteniment. Per això els dos organismes treballen de manera conjunta. Així, en les darreres setmanes s’havia detectat un deteriorament sobtat d’una part de la calçada.


Com ja s’havia explicat quan es va fer la licitació urgent, els treballs realitzats són una actuació provisional que permet que els vehicles lleugers transitin amb la màxima seguretat possible. El Govern va assenyalar que una vegada aprovat el pressupost, aquest ja preveu la licitació de les obres definitives de millora d’aquesta calçada.

PUBLICITAT
PUBLICITAT