PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Tot per decidir a l’última jornada de les Crèdit Andorrà GSeries

Serà la cinquena etapa de la competició després de cancel·lar la prova anterior

Per El Periòdic

33 Xevi Pons pilota el seu vehicles durant la tercera etapa de les GSeries.
33 Xevi Pons pilota el seu vehicles durant la tercera etapa de les GSeries. | GSERIES

Les Crèdit Andorrà GSeries tornen amb força per decidir el destí de la competició amb la seva cinquena prova que atorgarà els diversos títols. D’aquesta manera, el Circuit Andorra recupera avui i demà l’activitat competitiva després d’ajornar la quarta etapa a causa de les adverses condicions climatològiques van obligar a posposar la celebració de les curses.

Així, després de les tres primeres jornades, la classificació demostra que hi ha algunes categories com 2RM i SBS on el títol està pràcticament decidit però en d’altres queda molt en joc. Per tant, Xevi Pons és primer classificat en la GS amb 181 punts, però el seu company d’equip, Miquel Socias, amenaça la seva primera plaça a només 21 punts.

A Giand, José Roger acumula 169 punts i Gil Membrado 148, mentre que en la categoria CC Angel Moñino és primer amb 168 punts, a 14 del segon classificat, Jaume Vilardell. Pel que fa al recorregut, la sortida dels vehicles tornarà a ser en lleugera pujada en direcció a una de les corbes carismàtiques del traçat: la parabòlica.

D’altra banda, aquest diumenge també es durà a terme la quarta jornada dels Ice Gladiators després d’haver hagut d’ajornar dues vegades consecutives les proves a causa de les altes temperatures. Així, Cristian España lidera la competició amb 147 punts, mentre que Nil Solans el segueix de ben a prop amb 135 punts.

PUBLICITAT
PUBLICITAT