PUBLICITAT

Josep Maria Mas, nou president d’UP d’Encamp

Durant l’assemblea també es van aprovar els comptes del 2019

Assemblea d’Units pel Progrés d’Encamp
Assemblea d’Units pel Progrés d’Encamp

Units pel Progrés (UP) d’Encamp va celebrar, el dijous al vespre, una assemblea que tenia com a objectius principals: renovar els càrrecs de la seva Executiva i aprovar els comptes de la formació de l’any 2019.


En aquest sentit, el nou president de l’organització serà Josep Maria Mas Torres, en substitució de Ramon Jordana. El vicepresident passarà a ser Jesús Gasset Abella, el secretari serà Xavier Martín Frade, i Esther Paris Riba serà la tresorera. 


Per altra banda, alguns càrrecs polítics com el president del grup parlamentari de Demòcrates, Carles Enseñat; el ministre d’Ordenament Territorial, Jordi Torres; la consellera general, Maria Martisella; la cònsol major d’Encamp, Laura Mas; i el cònsol menor del comú, Joan Miquel Rascagnères, formaran part de l’Executiva de la formació com a vocals. 


Durant la trobada, que va comptar amb l’assistència d’una trentena de persones, també es van aprovar els comptes de l’any 2019. 


Durant la trobada Torres, Martisella i Mas es van encarregar d’informar sobre l’actualitat relacionada amb l’activitat tant parlamentària com comunal que duu a terme actualment el Govern del Principat. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT