PUBLICITAT

Encamp

La visita de l’Oriola, un punt d’inflexió per a Nacho Castro

El nou tècnic tricolor s’estrena al Prada de Moles contra el cuer de la lliga després de l’empat a Alacant

Per Albert Ortega

L’FC Andorra fa pinya al partit d’anada abans de jugar contra l’Oriola CF a Crevillent.
L’FC Andorra fa pinya al partit d’anada abans de jugar contra l’Oriola CF a Crevillent. | @FCAndorra

Amb onze jornades i 33 punts en joc per posar punt final a la lliga, l’FC Andorra entra en el moment decisiu de la temporada amb un canvi de cos tècnic marcat per l’arribada de Nacho Castro. A vuit punts de distància de la quarta plaça que marca l’UE Cornella (46 punts) i dona accés al play-off, els del Principat, novens, han de començar a sumar de tres en tres si volen acostar-se a la zona noble. Per fer-ho, primer hauran de derrotar al cuer de la lliga, l’Oriola CF, qui ve carregat de moral després de rescatar un punt contra el Barça B amb només 10 jugadors des del minut 60 de la segona part.

En aquest sentit, el nou tècnic de l’FC Andorra, Nacho Castro, va valorar l’estat dels seus jugadors i va destacar que «diumenge passat em van demostrar molta personalitat i valentia». D’altra banda, l’entrenador tricolor va catalogar el partit de demà com un possible «punt d’inflexió» i va indicar que «em preocupa que en algun moment de l’enfrontament puguem tenir l’ansietat de guanyar-lo ràpidament, però són 90 minuts i hem d’estar tranquils».

L’anàlisi del rival

Pel que fa a l’oponent de demà, Castro va subratllar que «és un equip que està fent les coses bé i té una gran solidesa defensiva com va demostrar contra el Barça B». A més, va revelar que «és un conjunt amb la mateixa estructura defensiva de l’Hèrcules amb matisos i que ofensivament compta amb gent perillosa com Chechu o Rubén Solano».

Sobre les modificacions que està duent a terme des de la seva arribada, el tècnic dels de Prada de Moles va afirmar que «ara volem millorar la transició defensiva i les situacions de vigilància després de perdre la pilota. A continuació, Castro va afegir que «això significa que, en fase defensiva, els atacants no es quedin despenjats i s’activin per recuperar l’esfèric».

Dibuix versàtil

En ser preguntat pel seu model de joc, l’entrenador va manifestar que «quan recuperi als lesionats, tindrem moltes variants més a l’hora de dissenyar el pla de partit i les modificacions durant el mateix». Seguidament, va afirmar que «veurem a l’equip jugar amb diferents sistemes».

Pel partit de demà, l’FC Andorra compta amb tots els seus homes disponibles a excepció del sancionat Musa, mentre que Ludo, Carlos Martínez i Adrià Vilanova arrosseguen molèsties. L’entrada per les dones serà gratuïta amb motiu del 8 de març.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT