PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La FAT incorpora el mètode de lluita Keysi a la seva disciplina

Justo Diéguez és el protagonista de l'evolució tècnica

Per El Periòdic

Justo Diéguez en un acte.
Justo Diéguez en un acte. | Justo Diéguez

La Federació Andorrana de Taekwondo (FAT) creix amb la incorporació del mètode de lluita Keysi de la mà del seu creador, l’espanyol Justo Diéguez. En aquest sentit, Dieguez va crear a principis dels 90 aquest mode de lluita i defensa personal, el qual actualment està present en els cinc continents i té escoles amb practicants arreu del món.

De fet, aquesta disciplina ha sigut filmada en pel·lícules com Missió Impossible, Batman, James Bond o la serie Joc de Trons, on Diéguez va dissenyar les coreografies de lluita. A més, també cossos policials com l’FBI o els SWAT, entre altres van treballar amb ell per formar millor als seus agents. 

Un pas més

Així, la FAT inclou aquesta pràctica de defensa personal igual que va fer amb la capoeira anteriorment. Amb aquest pas, el Keysi és reconegut com a una disciplina esportiva oficial en una federació esportiva nacional olímpica. Tanmateix, Diéguez visitarà el Principat des d’avui fins diumenge per tal de formalitzar tots els acords i convenir la seu social a un club oficial del país:,el Taekwondo Club Andorra.

PUBLICITAT
PUBLICITAT