PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Lescano navega amb pas ferm

El regatista s’imposa en una prova on més de la meitat de participants abandonen

Per Albert Ortega

Els membres de la tripulació.
Els membres de la tripulació. | Marcel Lescano

El regatista del Principat, Marcel Lescano, va iniciar la temporada a tota vela després d’aconseguir una segona plaça a la Regata 4 Clubs en superar a 85 embarcacions i una primera posició el passat cap de setmana en la segona prova de la competició. En aquesta línia, la tripulació va assolir un triomf de categoria marcat per la seva capacitat d’imposar-se a les adverses condicions climatològiques.

Així, Lescano va detallar la dificultat de la victòria, ja que «les condicions van ser molt dures, amb vents de fins a 31 nusos». Una situació que va generar que més de la meitat de la flota formada per 90 embarcacions es veiés obligada a no poder continuar i a comunicar per ràdio que no farien la regata.

En aquest sentit, Lescano va detallar que «el vent era tan fort, que ens va obligar a canviar fins a tres vegades la vela de proa en plena regata». D’altra banda, aquest mateix fet va originar que la tripulació del vaixell optés per «decidir apujar també l’espinnàquer, el que ens va catapultar a 21 nusos de velocitat, el que és una autèntica bogeria en aquestes proves» com va indicar Lescano. Ara, l’equip haurà d’afrontar els pròxims dos caps de setmana el 45è Campionat Interclubs per a iots de creuer.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT