PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Joan Cervós ultima la seva posada a punt

L’exjugador de l’FC Andorra comença la temporada demà amb els Switchbacks

Per Albert Ortega

Cervós, en una cita internacional.
Cervós, en una cita internacional. | FAF

L’internacional Joan Cervós va sol·licitar desvincular-se de l’FC Andorra per encarar una nova etapa al Colorado Springs Switchbacks FC, equip de la USL Championship, la segona divisió dels Estats Units. Tres mesos després d’aterrar a Nord-amèrica, l’exjugador del conjunt de Prada de Moles està llest per debutar edemà i confirmar les bones sensacions assolides durant la pretemporada amb el seu nou equip. Tanmateix, Cervós va destacar que «estic molt content perquè les coses han anat molt bé i el cos tècnic m’ha donat la seva confiança».

D’altra banda, sobre el projecte en el qual es troba immers, el futbolista va subratllar que «l’equip s’ha fet totalment nou de cap a peus i l’any que ve es té previst construir un nou estadi».

Si bé Cervós va posar èmfasi en el fet que «buscarem guanyar el màxim nombre de partits perquè hi ha bon equip, no ens hem marcat un objectiu concret i anirem enfrontament a enfrontament».  Tanmateix, a escala personal, va apuntar que «la meva intenció és créixer com a persona i jugador, no sé què passarà al futur».

En clau selecció

Pel que fa al sorteig de la Lliga de les Nacions, l’internacional va afirmar que «podem fer grans coses si seguim treballant com hem fet en els últims mesos». Per últim, sobre l’evolució dels de Koldo Álvarez, va detallar que «ens veuen dèbils i vénen relaxats, però a partir dels resultats es creix. A vegades no ens tenen respecte i ho aprofitem».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT