PUBLICITAT

Andorra la Vella

L’oferta d’estudis superiors s’amplia amb la nova Universitat Carlemany

El Grup Planeta arriba a Andorra aquest octubre oferint formació on-line

Per El Periòdic

La ministra d’Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla, i el CEO de l’àrea Planeta Formación y Universidad, Carlos Giménez, van anunciar ahir en roda de premsa la creació d’una nova universitat privada a Andorra. Es tracta de la Universitat Carlemany, destinada únicament a la formació de títols oficials de bachelor, màster i doctorat. El centre tindrà un format d’estudis no presencials, i pretén arribar a la xifra d’uns 1.500 i 2.000 alumnes durant els dos primers anys de vida de la institució.

La intenció del Grup Planeta, impulsor de la nova universitat, és posar en marxa la institució l’octubre d’aquest mateix any, si bé va reconèixer que encara no hi ha un pla d’estudis definit. «Començarem amb un portfoli reduït de programes» va especificar el CEO, que també va afegir que les àrees que dominaran l’oferta de formació del centre seran la de l’Educació, la Tecnologia i la Sostenibilitat. 

D’altra banda, Vilarrubla va celebrar l’interés del grup en el Principat, i va afirmar que l’ampliació de l’oferta «ens ajuda a tenir un millor posicionament internacional»

PUBLICITAT
PUBLICITAT