PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Lima afirma que Andorra donarà guerra a la Lliga de les Nacions

El capità tricolor reconeix la dificultat del grup però confia a donar la sorpresa al torneig europeu

Per Albert Ortega

El porter de letó tapa el seu pal en un Andorra-Letònia de la passada Nations League, en una imatge d’arxiu.
El porter de letó tapa el seu pal en un Andorra-Letònia de la passada Nations League, en una imatge d’arxiu. | FAF

El capità de la selecció, Ildefons Lima, va declarar ahir a EL PERIÒDIC que «sabem de la dificultat del grup que ens ha tocat a la Lliga de les Nacions, però on no arribem per condicions tècniques, arribem per cor i per això donarem guerra». En aquesta línia, el jugador de l’Inter Club d’Escaldes va afirmar que «ens han tocat els rivals més complicats, amb una selecció que està per sobre de la resta com Letònia, però anirem a guanyar cada partit».

Sobre la selecció bàltica contra la qual debutaran el setembre, Lima va indicar que «és un país que fan molt bé les coses a la seva lliga i està creixent». A més, va afegir que «sortirem a guanyar, però si som coherents, hem de saber que estan per sobre de nosaltres».

D’altra banda, sobre les possibilitats d’ascendir a la Lliga C, Lima va respondre que «portem tres fases de classificació millorant i guanyant partits, però no hem d’oblidar que som Andorra». Seguidament, Lima va detallar que «som una ventafocs i per seguir puntuant hem de tenir les alarmes ben enceses. Som el rival ideal, però formem un gran grup humà i coneixem als oponents». 

La valoració dels rivals

Pel que fa als adversaris de la selecció tricolor, Illes Fèroe, Letònia i Malta, alguns dels representants d’aquestes van valorar el sorteig ahir després de conèixer els enfrontaments. Així, el tècnic letó, Dainis Kazakevics, va subratllar que «estic content encara que no és un grup fàcil. Hem de concentrar-nos en el nostre propi joc i rendiment per sumar victòries».

Per la seva part, l’entrenador de Malta, Devis Mangia, va declarar que «el grup és difícil, però coneixem als nostres oponents i podem competir contra ells. Donarem el màxim per sumar punts».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT