PUBLICITAT

Andorra la Vella

El MoraBanc busca acomiadar-se d’Europa amb una victòria a Turquia

Els del Principat volen recuperar les bones sensacions perdudes contra el Tofas Bursa

Per Albert Ortega

Clevin Hannah, al partit d’anada.
Clevin Hannah, al partit d’anada. | MARTÍN IMATGE / BCA

El conjunt tricolor dirigit per Ibon Navarro disputarà avui a Turquía el seu últim partit del Top16 a l’EuroCup després de quedar eliminat contra l’Unicaja de Màlaga. D’aquesta manera els del Principat buscaran recuperar les bones sensacions perdudes després de l’aturada per seleccions enfront d’un adversari, el Tofas Bursa, al qual no van poder guanyar al Poliesportiu d’Andorra.

En aquest sentit, el tècnic ajudant del MoraBanc Andorra, Paco Vàzquez va apuntar a la prèvia que «ha de servir per recuperar-nos de l’última derrota. Jugarem contra un bon equip i ens servirà per agafar l’engranatge adequat de cara a la lliga». Seguidament, Vázquez va afegir que «no ens importa gaire l’equip que ens trobem, ens importem nosaltres. Volem recuperar la frescor que no vam tenir l’últim dia». En aquesta línia, el membre del cos tècnic va declarar que «viatgem amb la idea que hi hagi més participació en el joc per no precipitar-se amb tirs forçats».

A més, sobre el rendiment de l’equip en els últims partits, Vázquez va respondre que «l’ansietat et fa prendre decisions poc encertades en el joc, així que buscarem una victòria que ens ajudi de cara a dissabte contra l’UCAM Múrcia». A la prèvia també va parlar Guille Colom, qui va indicar que «estic en un gran moment de forma. Estic entrenant bé i vull demostrar coses a l’entrenador, agafar ritme de partit i competició». El jugador senegalès, Moussa Diagne, tornarà a estar disponible després dels problemes que va patir durant el partit contra el Gran Canària, ja que les proves van descartar cap afectació.
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT