PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Actuació de Marta Roure al PrePartyES d’Eurovisió

Serà l’11 d’abril a la PrePartyES 2020 a la sala la Riviera de Madrid

Per El Periòdic

Roure en la seva actuació a Eurovisió el 2004.
Roure en la seva actuació a Eurovisió el 2004. | EFE / Kerim Okten

Els seguidors del Festival d’Eurovisió tenen l’oportunitat de reunir-se abans de l’esdeveniment per anar escalfant motors. Ho fan a les pre-party que es realitzen en diversos països, en els quals tenen la possibilitat de veure actuar alguns dels participants de la pròxima edició, així tenen la possibilitat de coneixer-los. També es poden veure cantants que van formar-hi part, com és el cas de Marta Roure, que actuarà i rebrà un homenatge l’11 d’abril a la a PrePartyES 2020 a la sala la Riviera de Madrid.

La cantant, la primera representant d’Andorra a Eurovisió, actuarà per primera vegada a la capital espanyola. Va ser el 2004 quan el Principat debutava al certamen europeu. Va cantar Jugarem a estimar-nos, que també podrà tornar a reproduir a Madrid. En aquella ocasió no va superar la semifinal, en el primer any que s’instaurava, finalitzant en la 18a posició dels 23 participants que prenien part en la prèvia. Espanya la va votar amb 12 punts.

Seran dos dies d’actuacions en la PrePartyES, amb Krista Siegfrids i Víctor Escudero com a presentadors. Roure actuarà en el segon, en una jornada en la qual també pujaran a l’escenari artistes que seran a la propera edició d’Eurovisió. Hi seran presents Blas Cantó (Espanya), Arilena Ara (Albania), Vincent Bueno (Àustria), Victoria (Bulgària), Samanta Tina (Letonia) i Ulrikke Brandstorp (Noruega). Tots ells estaran del 12 al 16 de maig a Rotterdam per representar al seu país a l’esdeveniment musical europeu. Holanda l’acull després del triomf l’any passat de Duncan Laurence amb la cançó Arcade. El 10 d’abril actuaran a Madrid Miki Núñez (Espanya 2019), Melani García (España Junior 2019), Poli Genova (Bulgària 2016 i 2011), Zlata Ognevich (Ucranïa 2013) i Krista Siegfrids (Finlàndia 2013).

PUBLICITAT
PUBLICITAT