PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Pal Skimo recaptarà fons per ajudar als infants d’Autea

Els diners aconseguits aniran destinats als nens d’entre sis i nou anys

Per El Periòdic

Les organitzadores de la Pal Skimo Femení durant la presentació, ahir.
Les organitzadores de la Pal Skimo Femení durant la presentació, ahir. | ANA/ M.F.

La quarta edició de la Pal Skimo Femení que tindrà lloc el pròxim diumenge centrarà tots els seus esforços a recaptar fons per destinar-los als més petits. En aquesta línia, les representants de la cursa van comunicar ahir en la presentació de la prova que el fons que els diners que  s’aconsegueixin a través de les inscripcions es dirigiran al programa de suport que l’Associació d’Afectats d’Autisme d’Andorra (Autea) vol impulsar per a infants de sis a nou anys.

Per tant, les organitzadores van revelar que es tracta d’un projecte que l’associació vol implantar a través d’una prova pilot per a dos infants i que durà a terme en coordinació amb Salut Mental i amb el suport de l’experta Carolina Pastor. Tal com va dir la presidenta d’Aurtea, Inés Martí, el principal objectiu del programa és «el desenvolupament de l’infant, enfortir les habilitats de les famílies, millorar la seva qualitat de vida i promoure la inclusió social».

El recorregut

Els qui vulguin participar podran competir en dues modalitats, en esquí de muntanya o amb raquetes. Així, el diumenge vuit de març a les 10.00 hores del matí, es donarà el tret de sortida a la jornada amb un escalfament amb professionals per evitar lesions i a les 10.30 arrencarà la cursa d’esquí de muntanya, de 4 quilòmetres i que anirà del pla de la Caubella al pic del Cubil. Cinc minuts més tard començarà la cursa de raquetes, de 3,4 quilòmetres i que anirà del pla de la Caubella al pla de la Cot i tornarà a la Caubella.

Tanmateix, l’itinerari no comptarà amb canvis, ja que, tal com va comentar la directora de màrqueting de Vallnord-Pal Arinsal, Jeniffer Ferrer, «els organitzadors havíem pensat a fer una modalitat més pel bosc però finalment no ha estat possible». 

Les inscripcions es poden fer fins al dimecres a les 20.00 a www.topcrono.net i, de manera presencial, es podran fer els dies cinc i sis, de 18.00 a 20.00 a la Gala Perfumeries de l’avinguda Carlemany 109, davant de l’illa. En aquests dos dies també es podran recollir els dorsals i el paquet de benvinguda. La prova ja compta amb un total de 135 participants. H

PUBLICITAT
PUBLICITAT