PUBLICITAT

Andorra la Vella

El president de l’ACB elogia la trajectòria del MoraBanc Andorra

Antonio Martín destaca la capacitat competitiva dels tricolors i el camí recorregut fins ara

Per Albert Ortega

Alguns dels il·lustres assistents a la conferència del Poliesportiu d’Andorra durant la jornada d’ahir.
Alguns dels il·lustres assistents a la conferència del Poliesportiu d’Andorra durant la jornada d’ahir. | MARICEL BLANCH

El president de l’ACB, Antonio Martín, va aprofitar la jornada Actuem contra el bullying per lloar el projecte del MoraBanc Andorra des que va pujar a la divisió elit del bàsquet espanyol el 2014. En aquest sentit, l’exjugador del Reial Madrid va posar èmfasi en la trajectòria lineal, raonable i ben estructurada del club del Principat. 

Així, Martín va destacar la capacitat de creixement del Morabanc i les seves línies de futur, però també la seva habilitat per dur a terme un procés encertat en tot moment. D’aquesta manera, el màxim dirigent de la lliga va indicar que «el projecte del MoraBanc Andorra té ambició però amb cap, que potser és l’aspecte més important d’aquest». Tot seguit, Martín va apuntar que «l’equip i el club estan fent aquestes passes sense fer bogeries, consolidant-se cada vegada més amb una capacitat constant per competir». 

En aquesta línia, el president del MoraBanc, Gorka Aixàs, va mostrar la seva satisfacció per les paraules del màxim responsable de la competició i va assegurar que «la il·lusió per fer grans coses és el que ens mou dins les nostres possibilitats i al nostre ritme, amb passes una darrere l’altra per ser cada temporada una mica millors». Sobre l’objectiu de l’equip del Principat, Aixàs va subratllar que «segueix sent jugar el play-off» i va avisar que «la segona volta serà molt exigent perquè tots els equips lluitaran».

Cànon accés ACB

Pel que fa a la judicialització del conflicte entre l’ACB i MoraBanc per la demanda tricolor interposada cap a la competició, cap dels dos protagonistes va voler pronunciar-se, ja que el cas està en mans de l’òrgan judicial. En ser preguntat sobre si aquest fet podria dificultar les relacions entre club tricolor i organització, Aixàs va declarar que «tot el contrari, ja que l’objectiu és estar disponibles i trobar el màxim de sinergies possibles amb una lliga que representa un aparador immillorable per poder fer coses com les d’avui».

Tofas abans de Múrcia

Després de la jornada contra l’assetjament escolar, el MoraBanc Andorra va fer les maletes amb direcció Turquia per disputar l’últim partit del Top16 i que enfrontarà als tricolors contra el Tofas Bursa. D’aquesta manera, el conjunt d’Ibon Navarro buscarà recuperar les bones sensacions que va perdre contra l’Herbalife Gran Canaria en la tornada a la competició domèstica després de l’aturada per seleccions. 

En un partit on els del Principat ja no tenen possibilitats d’avançar a la següent ronda, tot apunta que el cos tècnic tractarà de repartir la càrrega de minuts en un duel sense cap mena de transcendència. Per un costat, l’enfrontament significa una bona oportunitat de venjar-se d’un equip que ja va derrotar als andorrans a l’anada i per l’altre, és un bon moment per introduir novetats tàctiques i donar responsabilitat als jugadors menys habituals.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT