PUBLICITAT

Alay confirma els dubtes sobre el compliment del contracte per part de Cespa i Novergie

  • El ministre de Medi Ambient segueix sense aclarir els indicis de sospita
  • Els comptes de l'any passat es van aprovar en junta general ordinària
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA


8898_alayvela1
El ministre Vicenç Alay, a la cloenda del Fòrum de l'Estratègia Nacional del Paisatge. Foto: ANA / N. S.
El ministre de Medi Ambient, Agricultura i Patrimoni Natural, Vicenç Alay, ha assegurat aquest dijous que "el Govern té els seus dubtes que s'estigui complint" el contracte de serveis pactat amb Cespa i Novergie. D'aquesta manera, Alay trenca la prudència que havia mostrat aquest dimecres el portaveu de l'Executiu, Bruno Bartolomé, que va negar tenir sospites en contra dels dos grups empresarials.

Alay ha explicat que hi ha un contracte de serveis que "el Govern té els seus dubtes que s'estigui complint". El titular de Medi Ambient ha assegurat que el contracte "tècnic i d'assessorament és fruit de l'especificitat del coneixement" que tenen els dos socis no andorrans de Ctrasa, que són especialistes en residus i forns incineradors. De tota manera, el responsable de Medi Ambient no ha volgut detallar els indicis que han dut l'Executiu a demanar als seus representants al consell d'administració que revisin els contractes dels socis minoritaris. "Per bé o per mal ja tindrem temps de parlar-ne", ha sentenciat.

A més, el ministre ha volgut puntualitzar que el dia 9 de novembre hi va haver una Junta General Ordinària de socis en què ell mateix va participar i és en aquella trobada on es van aprovar els comptes. Alay ha explicat que Cespa i Novergie "discrepen de la formulació" i hi han emprès les accions que han cregut oportunes.
Alay ha fet aquestes declaracions, recollides per l'ANA, durant la cloenda del Fòrum de l'Estratègia Nacional del Paisatge, que els últims tres dies ha treballat per definir un pla d'accions per protegir l'entorn.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT