PUBLICITAT

Ordino

La tercera etapa del circuit mundial es disputa avui a l’estació d’Ordino-Arcalís

L’organització no descarta posposar la prova de nou si les condicions meteorològiques no acompanyen

Per Albert Ortega

Descens de Kylie Sivell en l’edició passada de la prova ordinenca del circuit mundial. | Jeremy Bernard
Descens de Kylie Sivell en l’edició passada de la prova ordinenca del circuit mundial. | Jeremy Bernard | Jeremy Bernard

La prova andorrana del Freeride World Tour corresponent a la tercera etapa del circuit mundial ja té data confirmada per la seva celebració. D’aquesta manera, l’organització va comunicar ahir al matí que avui es disputaria l’etapa al Principat a les 08.15 hores des de la Portella d’Arcalís. En aquest sentit, els organitzadors van valorar les intenses nevades que va registrar el Principat diumenge a la nit, a més de les viscudes durant el dia d’ahir, per prendre una difícil decisió per les condicions meteorològiques adverses de les últimes setmanes.

L’estat de la neu

Sobre l’adequació del terreny per dur a terme la prova durant el dia d’avui, els directors de l’etapa andorrana van informar que els gruixos de neu pols nova superen els 20 centímetres.

Així mateix, des de l’organització també van donar a conèixer que esperen que avui des de primera hora del matí es donin unes bones condiciones de visibilitat i de vent que permetin el desenvolupament òptim de la prova sense cap mena d’inconvenient competitiu ni problema meteorològic. D’altra banda, cal recordar que la competició se celebrarà a la Portella d’Arcalís, tal com estava previst fer divendres passat. 

Incertesa fins a l’últim moment

No obstant això, els factors meteorològics i les previsions a primera hora d’aquest dimarts seran la clau i no es descarta que es pugui posposar una altra vegada per garantir la seguretat dels corredors i staff.  L’etapa es podrà seguir en directe des de l’estació, a les zones habilitades per als espectadors.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT