PUBLICITAT

L’Ambaixada de França proposa l’obra La machine de Turing

Es tracta d’una peça guardonada el 2019 amb quatre Molières

El personatge d’Alan Turing, sobre l’escenari.
El personatge d’Alan Turing, sobre l’escenari.

En el marc de la 56a Temporada de teatre, l’Ambaixada de França, amb la col·laboració del Comú de Sant Julià de Lòria, han programat l’obra La machine de Turing que tindrà lloc el proper dimecres 4 de març  a l’Auditori Claror del Centre cultural i de congressos lauredià a les 21.30 hores.

Guardonada el 2019 amb quatre Molières, aquesta extraordinària obra presenta Alan Turing, un matemàtic anglès creador d’una màquina que resultarà ser el primer ordinador. L’obra de Turing, que ha permès entre altres coses descobrir el codi secret de l’Enigma alemanya durant la Segona Guerra Mundial, ha permès, a més, fundar científicament la informàtica, que és avui considerada com la font dels treballs sobre la intel·ligència artificial. Descobrirem a través d’aquesta història, l’extraordinari destí d’aquest home triturat per la benpensant «màquina» de l’Anglaterra dels anys 50.

Les entrades per assistir-hi es poden comprar a la pàgina web de l’ambaixada de França (ad.ambafrance.org) i els preus osci l·len entre els 5 i els 20 euros. La formació és encapçalada per  Benoit Solès i Amaury de Crayencour. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT