PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El MoraBanc baixa a la setena posició de la Lliga Endesa

La finestra FIBA passa factura als tricolor en el partit contra l’Herbalife Gran Canària al Poliesportiu

Per El Periòdic

David Jelínek en el partit contra l’Herbalife Gran Canària.
David Jelínek en el partit contra l’Herbalife Gran Canària. | ACB PHOTO / A. MARTÍN

El MoraBanc Andorra va fer dissabte un petit pas enrere en les seves aspiracions per classificar-se als play-off de la Lliga Endesa, de manera que després de finalitzar la 22a jornada, va acabar en setena posició veient els resultats dels rivals. Després de perdre contra l’Herbalife Gran Canària per 60 a 70, els andorrans van perdre una oportunitat contra un rival directe. Malgrat això, el problema en si no és la derrota, sinó el dubte de com pot haver afectat la finestra FIBA a l’equip, ja que les sensacions després del primer partit són dolentes.

En aquest sentit, David Jelínek, va explicar que «ens va faltar el feeling de jugar junts i de tenir més encert». «Es notava la falta d’estar junts una altra vegada, l’aturada ens ha anat malament al final», reconeixia el jugador i, respecte al futur, destacava que «cada partit és una final». «Perdre un partit així és molest perquè el Gran Canària és un rival directe i tenen l’average, però hem de seguir endavant», remarcava.

Per la seva part, preguntat per la finestra FIBA, el capità Guille Colom va respondre que «no crec gaire en aquestes coses». «Hem estat entrenant bé i ells no han fet un bon partit, s’ha d’oblidar aquest darrer enfrontament i treballar per pensar en el Múrcia», reconeixia. A més a més, va subratllar que «tot i que el partit era molt important, hem treballat i hem tingut desig». «A vegades va bé descansar una mica i fer una aturada, a la Copa del Rei vam estar a un bon nivell però en aquest darrer matx, no ens hem animat, ha estat una desfeta». A més, va indicar que «la gent estava mentalitzada i centrada, està clar que no hem fet un bon bàsquet, ha guanyat el que menys malament ho ha fet».

PUBLICITAT
PUBLICITAT