PUBLICITAT

El Freeride World Tour es disputa entre avui i dimecres

El Port del Rat va ser dissabte l’escenari del certamen en la categoria junior

Per El Periòdic

Un participant del Freeride Junior Tour, dissabte.
Un participant del Freeride Junior Tour, dissabte. | comunicació ordino-arcalís

Tot indica que el Freeride World Tour es disputarà entre demà i dimecres gràcies a les previsions meteorològiques. «L’entrada d’un front aquest diumenge [ahir] que es perllonga durant els dies següents i que ha de deixar importants gruixos de neu, fa que l’organització es mantingui molt optimista. Serà dilluns [avui] quan, veient les previsions i les nevades caigudes, es decidirà amb total probabilitat l’escenari i el dia de la prova», va explicar l’organització. 

Per un altre costat, el Port del Rat va ser dissabte l’escenari de la prova del Freeride Junior Tour. En la categoria masculina esquí sub-18, la victòria va ser per al suec Max Palm mentre que els francesos Edgar Cheylus i Sacha Pirard van ser segon i tercer. En la categoria femenina, hi va haver tripleta francesa al podi: la victòria va ser per a Astrid Cheylus, seguida d’Anne Charlotte i de Clemence Philppart. En la categoria masculina d’esquí sub-16, el francès Clement Bontemps va vèncer mentre que els espanyols Alex Dedieu i Guillem Capel van ser segon i tercer, respectivament. L’andorrà Max Sacristán va ser cinquè, Pau Rafel, sisè i Àlex Mortés, 11è. 

En esquí masculí i femení sub-14, els podis van ser totalment espanyols i van estar formats per Hugo Solorzano, Hugo Robles i Eric Garcia i per Laia Guerra, Alejandra Esteban i Maria Echevarria. En surf de neu masculí, l’espanyol Lukas Rodriguez va guanyar mentre que el francès Maxime Bailly-Salin va ser segon i el britànic Chalie O’shea, tercer. En categoria femenina, l’espanyola Maria Olomi va vèncer mentre que Leire Pérez va ser segona i la francesa Lou Sancort, tercera. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT