PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Freeride World Tour, ajornat per falta de neu

La finestra meterològica per disputar la competició s’estín fins el 4 de març ja que s’esperen nevades

Per El Periòdic

‘Riders’ a la Portella d’Arcalís.
‘Riders’ a la Portella d’Arcalís. | Comunicació Ordino-Arcalís

L’organització del Freeride World Tour va emetre un comunicat ahir anunciar que s’ajornava la prova que s’havia de celebrar a Arcalís. En aquest sentit, van assegurar que «després de constatar que les nevades no han estat les esperades, la competició de Freeride World Tour Ordino Arcalís prevista per aquest 28 de febrer ha estat ajornada fins a un altre dia, dins de la finestra meteorològica que s’estén fins al 4 de març». «Informarem diàriament», asseguraven. Malgrat això, durant avui se celebraran els campionats en categoria júnior.
En aquest sentit, cal recordar que no s’espera una nova actualització fins al dimarts, que pot ser la possible data perquè s’efectuï la prestigiosa prova de fora pista. Per tant, la competició queda totalment descartada per tot el cap de setmana, a l’espera que caiguin unes nevades que permetin que la prova es pugui disputar en millors condicions.

Així, l’organització espera poder tenir almenys deu centímetres de neu nova per poder disputar la prova a la Portella d’Arcalís. La neu actual és molt perillosa de cara a poder disputar la competició.

PUBLICITAT
PUBLICITAT