PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El MoraBanc torna a la competició amb un rival dur

El Gran Canària arriba al Poliesportiu després de no haver fet un bon curs

Per Miquel López-Egea

David Jelínek, ahir.
David Jelínek, ahir. | BCA

El MoraBanc Andorra, en la setmana en la qual Ibon Navarro ha renovat per dues temporades,  rep avui al Poliesportiu a les 20.30 hores  a l’Herbalife Gran Canària, un equip amb jugadors molt poderosos. La competició torna després d’una aturada, amb una finestra FIBA pel mig. El MoraBanc arriba sense baixes. Per un altre costat, els canaris venen al Poliesportiu amb ganes de destrossar al MoraBanc, ja que, fins ara, no han aconseguit els resultats esperats i no es van classificar per la Copa del Rei tot i que era un equip cridat a donar guerra en aquest curs. Per això, amb els coneguts John Shurna i Beqa Burjanadze, arriben a Andorra amb ganes de remuntar. Khalifa Diop i Manu Lecomte no podran jugar per lesió. 

En aquest sentit, el tècnic ajudant del MoraBanc Andorra, David Eudal, va explicar ahir que «he vist bé a l’equip aquests dies» però va advertir que «serà un partit incòmode per la incertesa de no saber com estaran». «Mai saps com tornen, sobretot amb la finestra pel mig. Esperem estar al nivell dels quarts de la Copa del Rei o els altres partits. Serà molt complicat, molt dur, perquè tenen molt de talent en totes les línies», destacava i comentava. En aquest aspecte, va assenyalar que «hem d’intentar demostrar el joc que fem a casa». «Sabem que voldran aturar el nostre estil i haurem d’estar concentrats en defensa molta estona perquè mouen molt bé la pilota i tenen moltes amenaçades», remarcava i recordava que «els resultats no els acompanyen com es mereixerien i serà complicat». Respecte al Granca, va reiterar que «és un rival directe. Sempre està entre els vuit primers, per pressupost i plantilla. Hem de guanyar i mantenir la distància amb ells». 

Per un altre costat, David Jelínek, que es convertirà en el jugador del MoraBanc amb més partits de lliga disputats, va explicar que ja està totalment recuperat del procés víric i va recordar que «és el darrer tram del curs per jugar els play-off».

PUBLICITAT
PUBLICITAT