PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Vicky Jiménez, amb bones sensacions després del descans

La jove tennista transmet un missatge d’energia a la base abans d’estrenar-se a Amiens

Per Miquel López-Egea

Vicky Jiménez durant l’acte celebrat al Poliesportiu, ahir.
Vicky Jiménez durant l’acte celebrat al Poliesportiu, ahir. | MARICEL BLANCH

La jove andorrana Vicky Jiménez debutarà al circuit professional el pròxim 9 de març, a Amiens. I ho farà amb bones sensacions, ja que des de la seva victòria a l’Open d’Austràlia del passat 1 de febrer, ha pogut descansar. 

En aquest sentit, va explicar que «necessitava una mica de descans, de reflexionar amb la vida normal, no només amb el tennis» i «volia veure la família, la gent que em dona suport, a més de descansar físicament i emocionalment perquè he hagut de superar moments negatius». Així, va subratllar que en aquesta competició «no tinc per què guanyar, puc perdre». Malgrat això, sí que és veritat que «em faria il·lusió guanyar, però és un somni, hauré de lluitar i competir». També va reconèixer que «és un torneig més, que afronto amb il·lusió. Em trobo molt bé i he estat millorant molts cops, estic jugant el tennis que sempre he volgut jugar, tot i que encara he de millorar». 

En aquest aspecte, en una recepció per part de la base del país al Principat que va comptar amb el secretari d’Estat d’Esports, Justo Ruiz, i la ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, va explicar que «estic molt contenta de poder parlar amb totes les federacions que estan lluitant molt», «vull transmetre molta energia i que treballin molt». També els va dir que «heu de gaudir i donar el millor de vosaltres, fent el que us agrada» i va comentar que «em va costar moltíssim guanyar a l’Open d’Austràlia, però vaig lluitar i gaudir del moment, és el que em va portar a guanyar». 

Per un altre costat, el seu pare i entrenador, Joan Jiménez, va explicar que «el descans ha anat bé per agafar forces i assimilar tot el que ha passat, la veig molt bé». «Hem d’acabar de polir coses. Tenim vuit tornejos per fer fins a l’agost i la vaig amb nivell. Hi anem a aprendre i a veure quin és el camí que hem de fer», sentenciava.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT