PUBLICITAT

La Unió Hotelera demana sobre el protocol de prevenció pels hotels

Jordi Pujol demana què s’hauria de fer en un hotel, supermercat o a casa

Per Alexandra Baulina

| Maricel Blanch

La Unió Hotelera va enviar el passat dimecres una carta al Ministeri de Salut per a saber el protocol d’actuació en cas d’haver-hi un possible cas de Coronavirus a un espai públic o privat com, per exemple, a un hotel, al supermercat o a casa.

Jordi Pujol, Director de la Unió Hotelera, va comentar que no tenen una preocupació respecte al nombre de reserves que puguin ser afectades sinó que seria a nivell de país. És per aquesta raó que des de l’entitat van enviar una consulta al Ministeri de Salut per a demanar quin seria el protocol específic d’actuació a seguir, el modus operandi o els passos a seguir en cas que es sospiti que pugui haver-hi un cas de coronavirus a l’habitació d’un hotel, com s’hauria d’actuar i si s’hauria de confinar l’habitació, tot l’hotel o tranquil·litzar la resta de les persones de l’hotel: «Els hotels tenen doble preocupació perquè si passa això a un hotel i tens un possible cas o una persona que té símptomes, com afecta a la resta de l’hotel?», va expressar Jordi Pujol.

A més a més, va manifestar que a Espanya, a banda del protocol  general, s’està fent un altre protocol per a espais on hi ha molt tràfic de gent, com a aeroports o hotels.  Per acabar, Pujol va comentar que no tenen preocupacions respecte al nombre de reserves ja que la previsió «segueix sent més o menys la mateixa».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT