PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Rius s’imposa a l’eslàlom FIS de Font Romeu

L’andorrà marca el millor temps mentre que Cornella acaba en 10a posició i Bartumeu, en 28a

Per El Periòdic

Àlex Rius a Font Romeu.
Àlex Rius a Font Romeu. | FAE

El corredor de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE), Àlex Rius, va aconseguir ahir imposar-se a l’eslàlom FIS disputat a Font Romeu. L’andorrà es va imposar als francesos Eliott Piccard i Baptiste Sambuis, que van segon i tercer respectivament.

Rius va guanyar la cursa després de fer el millor temps en la primera mànega amb un temps 46,78 segons i d’aconseguir el segon registre en la segona amb 46,46. Al final, el seu crono total va ser d’1.33,24 minuts, i es va imposar amb un marge de 0,41 segons respecte a Piccard, que va acabar en segona posició i a 0,85 de Sambuis, que va acabar al tercer calaix del podi.

Per un altre costat, Xavi Cornella va finalitzar en la 10a posició amb 1.34,99 minuts, a 1,75 segons de Rius, mentre que en la 28a plaça va acabar Roger Bartumeu, a 5,81, i en la 46a, Aritz Alvarez, a 12,12.

No van completar la primera mànega Joel Fonseca, Xavi Salvadores, Robert Ferrari i Bartumeu Gabriel, mentre que en la segona va quedar fora Albert Torres. Avui es disputa un segon eslàlom FIS a la mateixa estació.

PUBLICITAT
PUBLICITAT