PUBLICITAT

Piqué transmet el seu suport a Nacho Castro i la plantilla

El blaugrana realitza una xerrada als jugadors per tractar de revertir la situació

Per El Periòdic

Gerard Piqué i Nacho Castro.
Gerard Piqué i Nacho Castro. | @fcandorra

Gerard Piqué, president i fundador de Kosmos, empresa propietària de l’FC Andorra, aprofita sempre que pot per venir a Andorra a controlar personalment l’evolució de l’equip.

En aquest cas, el blaugrana es va deixar veure ahir a Prada de Moles, durant l’entrenament del matí per donar suport a Nacho Castro, el nou entrenador tricolor, qui va ser l’escollit per substituir a Gabri García, que va ser destituït per la mala ratxa de resultats que arrossegava el conjunt. Va mantenir una conversa amb el tècnic per desitjar-li sort i per transmetre-li força de cara als pròxims reptes, ja que aquest diumenge debutarà contra l’Hèrcules a la banqueta.

Per un altre costat, Piqué va aprofitar per reunir-se amb els jugadors després d’una setmana molt complicada per a tot l’equip.
En aquest sentit, cal recordar que l’objectiu immediat és revertir la mala dinàmica que arrossega l’equip, ja que tan sols ha pogut sumar tres punts dels últims 21 possibles, firmant una segona volta amb uns números negres i que els allunya dels objectius ambiciosos que tenen.

PUBLICITAT
PUBLICITAT