PUBLICITAT

El Ballet de Moscou estrena ‘Romeo i Julieta’ a Andorra

Es tracta d’una obra mestra de la dansa clàssica

Obra de teatre ‘Romeo i Julieta’
Obra de teatre ‘Romeo i Julieta’ | El Periòdic

El Ballet de Moscou presentarà per primera vegada a Andorra Romeo i Julieta, l’adaptació de la peça teatral de William Shakespeare. La Companyia està dirigida per Timur Fayziev i l’espectacle compta amb la música del compositor i pianista rus Serguei Prokófiev, una de les principals figures del gremi del segle XX. 


L’obra de dansa clàssica tindrà lloc al Centre de Congressos d’Andorra la Vella el 17 d’abril, a les 21.00 hores. Les entrades per assistir-hi ja es poden comprar a la pàgina web de Factoria Cultural (www.factoriacultural.com) i els preus de les mateixes oscil·len entre els 25 i els 45 euros. 


El desenvolupament de la trama de l’obra cavalca sobre la tràgica història de dos enamorats de Verona, a Itàlia. Als protagonistes els acompanya el cos de ball que segons indicava Factoria Cultural, són una combinació de qualitat, compromís i passió que pren un paper essencial en la creació de l’ambient. En aquest sentit, segons va explicar Timur Fayziev, la Companyia busca «artistes complets, amb una tècnica excel·lent i amb capacitat per posar-se dins del personatge i commoure l’espectador». Explicava que «la vida d’un ballarí exigeix un compromís total. Els assajos són diaris i de moltes hores dedicades a millorar la tècnica». Tot i així, apuntava que «quan s’està enamorat de la dansa tot això no suposa un sacrifici, més aviat el contrari. La Companyia es converteix en la teva família». 


La formació, encapçalada per Cristina Terentiev, Natalia Odinikova i Aleksandr Petrichenko, fa trenta anys que treballa per fer arribar la dansa clàssica arreu del territori espanyol, fent-la, així, més accessible al públic general. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT