PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Vinyes comença la temporada al Ral·li Serras de Fafe e Felgueiras

La prova servirà per «saber fins on podem arribar» perquè «el nivell és altíssim»

Per El Periòdic

Joan Vinyes,
Joan Vinyes, | FOTOESPORT

Després d’una pretemporada en què l’objectiu ha estat treballar en la posada a punt del nou Swift R4lly S, arriba el moment de la veritat. El 33è Ral·li Serras de Fafe e Felgueiras, que es disputa demà i passat i és la prova inicial del Campionat de Portugal de l’especialitat sobre terra, serà el punt de partida d’una temporada que es preveu molt exigent per a l’equip Suzuki Motorsport en general i, en particular, per al tàndem Joan Vinyes i Jordi Mercader. La prova de Fafe, a més de ser vàlida per a la competició portuguesa, també ho és per als Trofeus Europeu i Ibèric de ral·lis.

«Quan disputes un ral·li en un escenari que no coneixes, el reconeixement de les cronometrades té una importància majúscula per evitar contratemps durant la competició. La nostra primera jornada a Fafe, en els reconeixements, serà gairebé més complicada que el mateix ral·li», comentava i destacava que «no obstant això el nostre objectiu és fer molts quilòmetres amb el Swift R4lly S i això implica arribar al parc tancat final, el dissabte tarda-nit».

A més, va explicar que «de moment hem fet pocs quilòmetres amb el Swift R4lly S, a més nosaltres també fa moltes temporades que no seguim un campionat de terra». «Així doncs, el Serras de Fafe pot ser un gran test tant per al Suzuki com per a nosaltres pensant en pròxim compromisos més exigents, si és que això és possible», afegia.«El nivell és altíssim tant de mecàniques com de pilots. En aquesta ocasió, nosaltres mirarem la classificació de reüll, competir amb els R5 no està al nostre abast encara que sí que pot ser interessant saber fins on podem arribar», concloïa.

PUBLICITAT
PUBLICITAT