PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Marín es perdrà el que queda de temporada per un cop al cap

Estévez tornarà a competir a la Copa del Món amb l’objectiu de fer un top 16

Per Miquel López-Egea

Pintat, Marín, Albà, Estévez i Visa, ahir.
Pintat, Marín, Albà, Estévez i Visa, ahir. | ANA

El surfista de neu Lluís Marín va anunciar ahir que deia adeu a la temporada per precaució després del cop que va rebre a la darrera Copa d’Europa. En aquest sentit, no podrà competir perquè ha d’estar entre dos i tres mesos de baixa. «És difícil, no esperava acabar la temporada d’aquesta manera però vaig patir un accident important», va comentar el rider i va destacar que «hi podrien haver greus conseqüències si es produeix un nou cop. He fet una temporada curta i estic frustrat però he pogut demostrar les bones sensacions, encara que és dur d’assumir, però he de seguir». Per tant, ara se centrarà en el pròxim curs, que és any preolímpic.

Per un altre costat, Maeva Estévez tornarà a competir a la Copa del Món. Ho farà a Sierra Nevada els pròxims 6 i 7 de març. «La temporada ha començat bé i ara tinc una nova oportunitat de fer-ho el millor possible i donar el millor de mi mateixa, m’agradaria fer un top 16», explicava i destaca que «és un premi perquè els resultats han tornat a acompanyar, estic molt contenta.
D’altra banda, el director gerent de la FAE, Carles Visa, va valorar la temporada de Carles Aguareles i va dir que és «bona». «Competirà també a la Copa del Món, en aquest cas a la cita de Big Air de Destne», afegia.

Aquestes declaracions es van fer durant la presentació de l’acord amb Vall Banc, que patrocinarà l’equip durant el pròxim any, un curs en el qual es volen potenciar l’equip d’estil lliure com el de surf de neu. Visa va explicar que «també hi ha intencions de potenciar aquesta disciplina entre els joves, sobretot aquests que estan obtenint bons resultats als circuits veïns», ja que preveuen augmentar el nombre de membres dels dos equips.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT