PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Rubén Pozo & Lichis tenen taula per a dos a La Fada

Tocaran temes de la seva carrera individual i conjunta

Per El Periòdic

Lichis i Rubén Pozo, en un concert.
Lichis i Rubén Pozo, en un concert. | El Periòdic

Quan dos músics amb afinitats s’uneixen, el resultat sempre és bo. Això és el que fan Rubén Pozo i Lichis, dos artistes de l’escena musical espanyola amb un bagatge més que reconegut, tant per la crítica com pel públic. Es troben de gira presentant Mesa para dos i dissabte se’ls podrà veure a La Fada Ignortant d’Andorra la Vella.

Pozo va ser fundador del grup Pereza, mentre que Lichis era la veu de La Cabra Mecànica. Dues formacions que van marcar a molts. Fa una dècada van iniciar les seves carreres en solitari. Pozo el 2015 va llançar al mercat En marcha i dos anys després Habrá que vivir. Per la seva part, Lichis el 2014 treia Modo Avión, mentre que el 2018 presentava Mariposas & Torneos de verano, que s’acaba d’editar en vinil. 

Els dos músics van realitzar diverses col·laboracions i van decidir-se a iniciar un projecte conjunt com Mesa para dos, en el qual el públic té l’oportunitat d’escoltar i emocionar-se amb temes de tots dos artistes. Però també presenten novetats, amb temes inèdits compostos conjuntament. La complicitat que exposen en cada concert és evident, comprovant-se en cada actuació, com la que es podrà veure aquest dissabte a La Fada Ignorant (22.30 hores). Tots els amants del bon rock tindran l’oportunitat de gaudir-los. Les entrades anticipades tenen un preu de 14 euros, mentre que el mateix dia en costaran 16 €.

PUBLICITAT
PUBLICITAT