PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Bartumeu finalitza 9è al gegant FIS de Font Romeu

Carla Mijares va assolir la 19 posició

Per El Periòdic

Gabriel Bartumeu a la prova disputada a França, a la jornada d’ahir.
Gabriel Bartumeu a la prova disputada a França, a la jornada d’ahir. | FAE

L’esquiador Gabriel Bartumeu va signar una 9a posició al gegant FIS celebrat a la localitat francesa de Font Romeu. El del Principat va assolir un temps de 1.42,90 minuts, el que el va col·locar a 1,98 segons del guanyador, el francès Hugo Salerno. D’altra banda, Xavi Cornella va finalitzar 22è, mentre que Roger Bartomeu va ser 37è, Ty Acosta 44è i Albert Torres, 50è. Per últim, Robert Ferrari i Àlex Rius no van poder completar la primera mànega. A més, demà es disputarà un segon gegant a Font Romeu. 

Gegant femení

Pel que fa a la delegació femenina al gegant FIS de les Menuires disputat ahir, Carla Mijares va aconseguir el millor resultat de la jornada per les representants andorranes, ja que va ser 19a amb un temps de 2.25,95 minuts, a 3,90 de la vencedora, la francesa Kenza Lacheb, qui va guanyar amb un crono de 2.22,04. Pel que fa a la resta de participants tricolors, Iria Medina va assolir una 20a posició per empatar amb la francesa Louna Boiteux gràcies a una marca de 2.26,13. 

Per la seva part, Jordina Caminal va ser 30a amb 6,61 segons, el que va fer que sumés 89,66 punts FIS i que millores la seva marca de 107.37 punts obtinguts a l’última llista de la FIS. A més a més, Jessica Núñez i Xènia Rodríguez no van poder superar  la primera mànega de la prova i ja miren la següent competició.

PUBLICITAT
PUBLICITAT