PUBLICITAT

Les Valls del Nord registren un 90% d'ocupació pel pont

  • El forfet de temporada Grandvalira serà gratuït pels residents de més de 65 anys
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Esquiadors a l'estació de Pal, el cap de setmana passat. Foto:TONY LARA

Els establiments hotelers de la Massana i d'Ordino es troben al 90% d'ocupació de cara al pont de la Puríssima. Davant aquesta important arribada d'esquiadors, Vallnord ha decidit obrir tots els seus serveis i garantir que totes les seves activitats estaran disponibles durant la festivitat. Les previsions són molt optimistes, ja que les precipitacions dels darrers dies garanteixen gruixos de, com a mínim, 60 centímetres de neu pols als tres sectors de l'estació durant el pont.

Gràcies a aquestes perspectives, l'estació obrirà el 90% de les pistes a Arcalís, el 95% a Arinsal i el 100% a Pal. A més, els accessos del telecabina que uneix els sectors d'Arinsal i Pal també estaran operatius.

D'altra banda, l'estació va informar que els esquiadors que s'aproximin a les pistes abans del cap de setmana podran beneficiar-se de la tarifa reduïda de 25 euros. A més, els debutants podran adquirir un forfet de 15,50 euros, que els permetrà gaudir de les pistes per a principiants als tres sectors de l'estació de les Valls del Nord.

Oferta per a majors de 65 anys / L'altre domini, Grandvalira, garanteix entre el 75% i el 95% de pistes obertes. A més, i per tal de captar el sector d'esquiadors residents de més de 65 anys, el domini va anunciar ahir que el forfet de temporada per a aquest col·lectiu serà gratuït. Fins ara la gratuïtat era a partir dels 70 anys.

Aquesta iniciativa ha estat activada pel consell d'administració de Grandvalira (Nevasa) amb l'objectiu d'agrair la fidelitat d'aquest col·lectiu al domini. Fins ara, el forfet de temporada per als residents de 65 a 70 anys tenia un cost de 195 euros en temporada baixa i 290 euros en temporada alta. Tots aquells que ja l'hagin adquirit podran recuperar el import pagat adreçant-se l'edifici del Telecabina de Canillo.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT