PUBLICITAT

Andorra la Vella

Suspès l’Atlètic Escaldes-Engordany per una agressió

El jugador atacat va quedar-se inconscient després del cop

Per Albert Ortega

Una imatge d'un partit de la jornada.
Una imatge d'un partit de la jornada. | FAF

L’enfrontament entre l’Atlètic Club Escaldes i l’UE Engordany va ser suspès al minut 66 del duel després d’una greu agressió de Junior Kobon a Richy Hurtado. Així, en mig d’una pilota dividida, el futbolista de l’UE Engordany, Junior, es va avançar al seu rival, el que va provocar la falta d’Hurtado, qui ja acumulava una groga. Tot seguit, els dos jugadors van caure al terreny de joc i en aixecar-se, Junior va propinar una contundent puntada de peu al cap del futbolista de l’Atlètic Escaldes, el que va provocar una baralla amb cops de punys a l’hora de tractar d’aturar a l’agressor.


Seguidament, l’àrbitre va suspendre el partit i els assistents es van veure obligats a trucar a la policia i l’ambulància, ja que Hurtado va perdre el coneixement a causa del fort cop rebut al cap i va ser traslladat a l’hospital per tenir-lo sota control després de l’agressió.  A més, segons va poder saber EL PERIÒDIC, l’agressor va ser detingut i va passar a disposició del cos de policia.

Conseqüències

El jugador de l’Atlètic Club Escaldes, Richy Hurtado, va perdre dues dents i va haver de ser atès a l’hospital per tractar de cosir-li les diverses bretxes que va patir a causa de la potent puntada de Junior. Segons expliquen els jugadors, l’agressor va colpejar durament la cara amb els tacs i això va generar que Hurtado s’emportés tres traus considerables: un a prop de l’ull, l’altre al costat de l’orella i per últim, un darrere de l’orella.

En aquest sentit, diversos integrants dels dos equips van declarar que «mai havia vist una situació similar a un terreny de joc tot i que porto tota la meva vida practicant aquest esport». Sobre la reacció de Junior, els jugadors van poder observar de primera mà com, segons narren, «va embogir perquè, amb aquesta acció, va posar en perill la vida d’Hurtado». Tanmateix, els futbolistes van comentar que «és una mena d’acció que feia temps que no succeïa als camps d’Andorra i que no s’ha de tornar a repetir».

Resta de la jornada

D’altra banda, la resta de la jornada va transcórrer sense problemes en la 16a jornada de competició. L’Inter Club Escaldes va vèncer per 0-1 a l’UE Sant Julià gràcies a la diana de David López, el Vallbanc FC Santa Coloma es va imposar per un contundent 1-4 a l’UE Santa Coloma amb gols de Rebés, Blanco, Àlex Martínez i Medina, mentre que Àlex Sánchez va fer el gol groc-i-negre en pròpia porteria.

Per últim, el FC Ordino va guanyar al CE Carroi (1-2) en l’enfrontament clau per evitar el descens amb remuntada inclosa obra d’N’Diaye i Hidalgo, mentre que la primera diana phavia estat de Huerta.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT