PUBLICITAT

El comú lauredià rebaixarà el 5% el pressupost per a l'any que ve

  • L'organització de fires com la de Santa Llúcia, aquest any amb 57 expositors, no es veurà afectada
CLARA GARNICA
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
Una edició anterior de la fira de Santa Llúcia laurediana Foto: TONY LARA

El Comú de Sant Julià de Lòria rebaixarà el 5% el pressupost del 2011 en relació al de l'any passat. Les mesures de contenció de la despesa s'aplicaran en diferents àmbits, entre ells el destinat a la celebració d'esdeveniments culturals i socials. Malgrat la rebaixa, no es cancel·larà cap de les fires previstes al calendari i que s'han celebrat durant aquest any, segons va assegurar el conseller de Turisme i Comerç, Enric Naudi.

Naudi va manifestar que s'està treballant en el nou calendari de fires lauredianes sense preveure cap anulació. Fins i tot se'n podrien celebrar més que aquest any, ja que la corporació està disposada a tornar a celebrar la Fira del Vehicle d'Ocasió. «Estem pendents del que ens diguin les associacions de vehicles, però si no es fa no serà perquè nosaltres no vulguem», va exposar Naudi. També es manté la Fira Vincles Solidaris, que s'ha celebrat per primera vegada aquest any

El conseller lauredià va efectuar aquestes declaracions durant la presentació de la Fira de Santa Llúcia, un dels esdeveniments «més emblemàtics de la parròquia», va manifestar Naudi. Aquest any se celebra la 27a edició i tindrà lloc a l'envelat del Prat Gran aquest cap de setmana.

Un total de 57 expositors, 12 més que l'any passat, vendran tot tipus de productes relacionats amb el Nadal: alimentació, decoració floral, arbres, complements per a la llar, pintura, roba o complements, entre d'altres.

La corporació cedeix gratuïtament l'espai als comerciants, que aquest any estaran distribuïts d'una manera diferent que en edicions anteriors, amb la intenció d'aprofitar més l'espai de l'envelat, va explicar el conseller.

Fira de santa llúcia a encamp / Igual que el seu homòleg lauredià, Encamp celebra aquest cap de setmana (i dilluns) la Fira de Santa Llúcia. Aquest any l'esdeveniment comptarà amb una novetat, ja que a les tardes se celebrarà un contacontes per als infants. Els comerciants de la vila decoraran les casetes de fusta a la Plaça dels Arínsols i oferiran als visitants idees per a poder regalar durant aquestes festes .



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT